DIY Julekrea

Et univers af kreative juleprodukter

Diy julekrea spænder over en lang række kreative produkter til december måned. Her finder du b.la. vores egne juleprodukter Julemandens Hus og Rudolfs stald og Kane i 3D – begge produkter er samlesæt, hvor børn og voksne får muligheden for og “bygge” vores bud på Julemandens Hus og Rudolfs Stald og kane i 3D model. Begge produkter er designet og tegnet ud fra vores julehistorie “Julemandens Flaskepost”. Begge dele kan farvelægges og der medfølger udførlig vejledning, hvordan produkter skal samles. Det eneste det kræver er en saks, lim, evt. farveblyanter og en masse julehumør til hyggelige kreative timer.     

Julemandens Hus 3D samlesæt fra Julemandens Værksted - Julemandens Flaskepost
Se mere om Julemandens Hus i 3D
Rudolfs stald og kane i 3D samlesæt fra Julemandens Værksted - Julemandens Flaskepost
Se mere om Rudolfs stald og kane
I godt selskab med nisserne

Vores tegninger af figurerne fra Julemandens Flaskepost – Julius, Karla, Kalle, Rudolf og Palle Post har vi lavet som julepynt og dekoration. Nisserne er lavet som traditionelle kravlenisser med flapper, så de kan bruges som kravlenisser. Tanken bag er, at de kan også kan bruges stående som dekoration og alternativt kan flapperne klippes af og de kan sættes op på væggen.

Nisserne er trykt på 350 gr. Karton som de traditionelle kravlenisser, så de er i en god kraftig kvalitet.

Kravlenisser/julenisser fra Julemandens værksted - Julemandens Flaskepost
Se mere om jule/kravlenisserne
Den sidste lille detalje med Julius Julemands laksegl
Kalendertal 1-25 - Julemandens Laksegl
Se mere om Julius´s Laksegl

Vi har designet Julius Julemands laksegl som klistermærker påtrykt med teksten ’Julius J´ og tallene fra 1-25. Idéen med mærkerne er, at de kan bruges til vores personlige nissebreve fra Julemanden `Julemandens Flaskepost`.

Mærkerne er lavet i en størrelse, så anvendelsesmulighederne er mange. De kan f.eks. bruges på kalenderbrevene rullet eller hvis brevene f.eks. pakkes i kuverter.

Indkøbskurv
Scroll til toppen