Hobby & DIY

Hobby & DIY – en verden af kreativitet for børn og voksne

I shoppens sortiment finder du et stort udvalg af dekorationsmaterialer til hobby & DIY. Sortimentet spreder bredt lige fra  almindelige tuscher fra Carioca til farvelægning, kartonpakker med et væld af farver, crepe papir, silkepapir eller små dekorationsmaterialer som pomponer, chenille, sjove rulleøjne i forskellige farver og udtryk, hobbylim, og små papæsker til dekoration. Udover alle de små og ’almindelige’ materialer, har vi også et stort udvalg af produkter til større DIY, som produkter i porcelæn til hjemmelavede gaver til bedsteforældrene f.eks. vores ’Mal-selv krus’ og selvhærdende ler til fine hjemmelavede gaver.

Klippe og klistre for børnene

I shoppens sortiment kan du finde et stort udvalg til kreativ hobby med børnene. Der er bl.a. styroporkugler, børnelim, børnesakse, fjer, pallietter, forskellige kartonpakker med flotte farver og meget mere…

Kreativitet kræver også kvalitet

ITil farvelægning og dekoration på stort set alle materialer kan du i shoppen finde et stort udvalg af POSCA tuscher i alle farver og stregbredder til rigtig mange formål. POSCA kan bruges af både børn og voksne og de er et godt og sikkert valg til alle hobbyprojekter og dækker ethvert behov. POSCA tuscherne er geniale til stenmaling, maling på lærred, stof, porcelæn, glas, træ og plastik. Posca tuscherne er pålidelige og giver et fantastisk resultat hver gang!. Posca tuscherne fås i fine gavesæt i de forskellige stegbredder og i forskellige farvesammensætninger. Sørger man et alternativ til Posca og i et lidt billigere prisleje kan vi anbefale tuscherne fra italienske CARIOCA, som spænder over et bredt udvalg af tuscher til farveblyanter lavet specielt til børn. Carioca er af høj kvalitet og i et sjovt børnevenligt design, som kan bruges både til hobby- og skolebrug.

Shopping Cart
Scroll til toppen