Juleknas

Shoppens sortiment af julelækkerier spænder meget bredt og der er noget for enhver smag! Så om man er på jagt efter chokolade, marcipan, juleknas, julesække med slik, bamser med forskelligt slik, bolcher fra Blåvand bolcher eller noget helt andet – om det er juleslik til familiehyggen, værtinde gaven til jul, december gaven til kollegaen eller adventsgaven til børnene – så har vi et bredt udvalg. Alle produkter i sortimentet er lavet af de bedste råvarer i høj kvalitet.  

julechokolade, marcipangris, marcipanhjerte og fyldte chokolader
Julechokolade

Stort sortiment hvor du kan finde alt fra den traditionelle marcipangris, forskellige chokoladeovertrukne marcipanfigurer, fyldte chokolader indpakket i flot julepapir til julesække med påtrykt tekst og med valgfri fyld bl.a. fyldte chokolader, mars miniature mix og toms chokolader. I sortimentet er der rig mulighed for og finde mandelgaven, værtindegaven til jul og gaven til den som ikke ønsker sig noget.

Se hele udvalget af Julechokolade

Bamser fyldt med lækkerier

Bamserne i sortimentet er en sød og anderledes  gaveide til børnene f.eks. til advent. De fås med og uden nissehue og i 2 størrelser. Bamsens mave er fyldt med lækkerier – enten hjerteslikkepinde, slik eller chokolade. 

Se hele udvalget af bamser

Bamser med nissehue - juleslik, børneslik og fyldte chokolader
Juleslik, karameller, brændte mandler og Blåvand bolcher
Juleslik

Sortimentet med juleslik omfatter bl.a. poser med 1 kg. brændte mandler, nougat fyldte chokoladehjerter indpakket i rød folie, karameller i forskellige variationer, fyldte chokolader og chokoladeovertrukne nødder og mandler.

Udover chokolade består sortimentet også af bolcher fra Blåvand Bolcher med både tekst, julehjerter, de klassiske bismark og med søde smiley bolcher – alle pakket  i spidsposer med 100 gr.   

Se hele udvalget af Juleslik

Indkøbskurv
Scroll to Top