Julemandens Flaskepost

Nissebreve fra julemanden

Julemandens Flaskepost er 24 personlige nissebreve skrevet fra julemanden direkte til dit barn. Barnets personlige oplysninger er skrevet med ind i historien og dit barn kan følge med i, hvad der sker i Julemandens Værksted i hele december måned. 

Hele december måned kan barnet følge med i alle julemandens forberedelser og i alle de udfordringer, som Julius, Karla og Kalle møder i Julemandens Værksted på deres vej mod d. 24. december – og ikke mindst om Julius og hjælpenisserne Karla og Kalle når, at blive klar til d. 24 december. Måske barnet også skal hjælpe Julius, Karla og Kalle i løbet af december måned, så alt kan nå at blive klar til den længe ventede dag d. 24. december.

Julemandens Flaskepost er skrevet i et letlæseligt sprog og der er mulighed for, at bestille den i 2 forskellige versioner, nemlig med eller uden tegninger. Uanset om du vælger den med eller uden tegninger er det den samme historie og handling – den eneste forskel er, at den uden tegninger er mere deltaljeret og beskrivende i handlingen. 

Der er mulighed for, at få 4 børn med hver deres personlige oplysninger med i samme flaskepost. Derved er alle børn med i den samme historie og der skal kun læses 1 gang om dagen.

Julemandens Flaskepost med tegninger

Julemandens Flaskepost MED tegninger er lavet for at tilgodese den mindste aldersgruppe, hvor det kan være sværere at lytte og fastholde interessen i oplæsningen af en lang historie. Børn er forskellige –  men vi vurderer, at denne version henvender sig til aldersgruppen fra 3-7 år. Teksten fylder cirka en halv A4 side og er derfor ikke så detaljeret og beskrivende, som i versionen uden tegninger. <

Fordelen med denne version er, at tegningerne understøtter historien og hvad der sker den pågældende dag.

Børnene får også sat ansigt på de forskellige figurer, som er med i Julemandens Flaskepost – Julemanden Julius, hjælpenisserne Karla og Kalle, Palle Post og den gamle overnisse Juhlenbrocker. Tegningerne er tegnet i streg og børnene kan derfor farvelægge dem.

Julemandens Flaskepost uden tegninger

Julemandens Flaskepost uden tegninger er KUN med tekst. Børn er forskellige, men vi vurderer at denne version henvender sig til børn fra cirka 7-8 år og opefter. Hvis barnet elsker og få læst historie, kan lytte med hele vejen, elsker detaljer i en historie, så er denne version optimal. 

Teksten og historien fylder cirka en hel A4 side og da der ikke er nogen tegning til og understøtte handlingen med er historien mere detaljeret og beskrivende. 

Fordelen med denne version til den større aldersgruppe, er at nogle børn også vil kunne læse den selv.

Hvad er det Julemandens Flaskepost kan?

Julen er en tid fyldt med forventning, glæde og magi, og med Julemandens Flaskepost 24 personlige nissebreve kan du få decembers forventning, glæde og julens magiske øjeblikke ind i jeres familien. Vores nisse breve er mere end fint papir, blæk og flot opsætning; de er portalen til en verden af fantasi og tro – som tillader barnet at begiv sig ind i en tryg verden af magiske øjeblikke. Nissebrevene fylder jeres hjem med ægte julestemning og magi sammen med vores fantastiske julemand og hans hjælpenisser Karla og Kalle, den lidt kluntede Palle Post – og den evige skeptiske og ikke altid positive overnisse Juhlenbrocker.

Skaber forventning og glæde i en travl december

En af de vigtigste og mest fantastiske elementer ved Julemandens Flaskepost er, hvordan nissebrevene vækker børnenes forventning og glæde. Det er den mest værdifulde ting vi som forældre kan være vidne til netop i den fortravlede tid, som vi alle lever i. Vores personlige nissebreve er mere end flot indpakning, papir og fine tegninger – de er som skabt til og lave barndomsminder. Børnene vil uanset alder kunne huske spændingen, forventning og den samhørighed som vores personlige nissebreve skaber.

Indkøbskurv
Scroll to Top