Julemandens Flaskepost

Julemandens Flaskepost er 24 personlige nissebreve skrevet direkte fra julemanden til dit barn. Barnets personlige oplysninger er skrevet med ind i historien og dit barn kan følge med i, hvad der sker i Julemandens Værksted i hele december måned – i alle forberedelserne og udfordringerne i Julemandens Værksted – og ikke mindst om Julius og hjælpenisserne Karla og Kalle når og blive klar til d. 24 december. Måske dit barn skal hjælpe Julius og Karla og Kalle i løbet af december måned. Julemandens Flaskepost er skrevet i et letlæseligt sprog og der er mulighed for, at bestille de i 2 forskellige versioner.  
Der er mulighed for, at få 4 børn med hver deres personlige oplysninger med i samme flaskepost. Derved er alle børn med i den samme historie og der skal kun læses 1 gang om dagen.

Julemandens Flaskepost med tegninger

Produktet Julemandens Flaskepost MED tegninger er lavet for at tilgodese den mindste aldersgruppe, som måske har svært ved og lytte til en for lang historie og som kan være svær og fastholde i oplæsningen – børn er forskellige men aldersgruppen til denne version er cirka fra 3-7 år. Teksten og historien fylder cirka en halv A4 side og er derfor ikke så detaljeret og beskrivende, som i versionen uden tegninger. Fordelen i  versionen med tegninger er, at tegningerne understøtter historien og hvad der sker den pågældende dag i Julemandens Værksted. Børnene får også sat ansigt på de forskellige figurer, som er med i Julemandens Flaskepost – Julemanden Julius, hjælpenisserne Karla og Kalle, Palle Post og den gamle nisse Juhlenbrocker. Tegningerne er tegnet i streg og børnene kan derfor farvelægge dem.
Bestil Julemandens Flaskepost med Tegninger til 1, 2, 3 eller 4 børn HER  

Julemandens Flaskepost uden tegninger

Julemandens Flaskepost uden tegninger er KUN tekst. Børn er forskellige men aldersgruppen til denne version er cirka fra 7-8 år og opefter. Hvis barnet elsker og få læst historie, kan lytte med hele vejen og sluger alle detaljer i en historie, så er denne version optimal. Teksten og historien fylder cirka en hel A4 side og historien er detaljeret og beskrivende – da der ikke er nogen tegning til, at understøtte handlingen med. Fordelen med denne version til den større aldersgruppe, er at nogle børn også vil kunne læse den selv.  
Bestil Julemandens Flaskepost uden tegninger til 1, 2, 3 eller 4 børn HER

Indkøbskurv
Scroll to Top