Nissebreve fra Julemanden

Personlige nissebreve – En verden af nærvær, fordybelse og samhørighed

Nissebreve er en fantastisk nem måde og en oplagt mulighed for, at samle familien til ægte nærvær og hyggelige stunder. Et dejligt samlingspunkt i en fortravlet hverdag med stress og jag – og for rigtig mange familier mange praktiske gøremål. Med vores nissebreve får i en oplagt mulighed for og fordybe jer i sjove, søde julehyggelige historier i et univers langt fra hverdagen – og hvor hygge, nærvær og fantasi er i absolut fokus.

Her er der ikke plads til – og skal ikke være plads til dagligdagens bekymringer og beslutninger. Her kan børn og voksne for en stund sammen ”forsvinde” ind i en tryg og magisk verden sammen med nisserne Karla og Kalle, Rudolf, Palle post og vores alles Julemand Julius – og helt enkelt bare få lov til at tro. Tro på julen – tro på fællesskabet – og tro på julehyggen sammen.

Se udvalget af vores personlige nissebreve herunder:

Brev fra Julemanden - Julehilsen fra Julius til 4 børn

Er der virkelig behov for nisser og julemænd?

JA – det mener vi helt bestemt! Børn har i vores fortravlede verden behov for og have noget at tro på – og ikke mindst fordybe sig i. Det kan både være troen på nissen, som troligt flytter ind hver eneste december måned og fylder huset med sjov og hyggelige indslag – og som bare gør dagene lidt ekstra hyggelige og sjove – et dejligt afbræk i en rutinepræget hverdag. 

Det kan også være troen på julemanden i december måned – når børnene står forventningsfulde op om morgenen for at se, om han mon har efterladt en lille overraskelse i julesokken. 

Det kan være personlige nissebreve skrevet direkte til barnet og hvor barnet bliver en del af historien og det fortryllende juleunivers med nisser, Rudolf, Julemanden og hans kaneture rundt til alle børn. Sidst men ikke mindst har vi  voksne vel egentlig også brug for og hoppe ud af hamsterhjulet for en stund? Fordybe os sammen med vores børn i noget så enkelt, som en god historie og masser af julehygge.    

Den gode gamle danske jul

Vores juleunivers og vores personlige nissebreve er ikke baseret på magi, overtro og overnaturlige væsner. I vores nissebreve Julemandens Flaskepost og Julemandens Nissepost kan julemanden og nisserne hverken trylle eller gøre andre unaturlige ting. Vores juleunivers er bygget op om den klassiske jul, som vi voksne kan huske fra vores egen barndom. Helt enkelt sagt altså helt nede på jorden og helt i børnehøjde. Den gode gamle julemand og hans hjælpenisser Karla og Kalle – figurer som børnene kan forholde sig til. Julemanden flyver på kanetur med Rudolf, hjælpenisserne hjælper julemanden med alt det praktiske i Julemandens Værksted i december måned – nisserne sørger for at julegaverne bliver klar og der bliver lavet julepynt, bagt julekager og sørger for overflod af julehygge og juletraditioner.          

Indkøbskurv
Scroll to Top