Hobby & DIY

Hobby & DIY – en verden af kreativitet for børn og voksne

I shoppens sortiment finder du et stort udvalg af dekorationsmaterialer til hobby & DIY. Sortimentet spreder bredt lige fra almindelige tuscher fra Carioca til farvelægning, kartonpakker med et væld af farver, crepe papir, silkepapir eller små dekorationsmaterialer som pomponer, chenille, sjove rulleøjne i forskellige farver og udtryk, hobbylim, og små papæsker til dekoration. Udover alle de små og ’almindelige’ materialer, har vi også et stort udvalg af produkter til større DIY – porcelæn til hjemmelavede gaver til bedsteforældrene f.eks. vores ’Mal-selv krus’ og selvhærdende ler til fine hjemmelavede gaver.

Posca tuscher i sæt - Posca sæt 1 mr, 1m, 3m og 5m

POSCA tuscher til alle materialer
I shoppen har vi de populære Posca tuscher i sæt til god priser. Sættene fås i stregbredderne 1m, 3m, 5m og den populære pcf-350 med penselspids. Der er et stort udvalg af farver lige fra standardfarver, pastelfarver, glitterfarver til flotte metallicfarver.
Posca kan bruges på stort set alle materialer – plast, glas, sten, glaseret og rå keramik, træ og tekstiler.

Posca´s sæt er oplagt som gaveide til kreative børn og voksne.

Se hele udvalget af POSCA sæt

Tuscher til børn - Stort udvalg af tuscher, farveblyanter, oliefarver, dufttuscher og malebøger

Tuscher til børn i børnevenligt design og top kvalitet
Tuscherne fra CARIOCA er giftfri og lavet på levenedsmiddelfarver, derudover er de dermatalogisk testet, uden allergener, og farve som er  nem og vaske af hænderne igen. Derfor er tuscherne fra Carioca det sikre valg til børn!
Sortiment omfatter bl.a. almindelige tuscher, metallictuscher, dufttuscher, stempeltuscher og de populære trylletuscher. Cariocas farveblyanter er også i topkvalitet da de er nemme og spidse og brudsikre, hvis de tabes på gulvet.

Se hele udvalget af tuscher og tegneartikler

Dekorationsmaterialer til børn - Pomponer, chenille, pallietter, styroporkugler og rulleøjne

Dekorationsmaterialer til børn
I shoppen finder du et stort udvalg af dekorationsmaterialer til hobby og DIY for børn og voksne. Sortimentet omfatter bl.a. pomponer, chenille, rulleøjne, styroporkugler og -figurer, pallietter, filt, mosgummi med og uden glimmer, farvestrålende fjer, pallietter, crepepapir, silkepapir og lufttørrende ler til f.eks. nøgleringe og hjemmelavede gaver.
I sortimentet er det generelt hel-års varer, men der er også varer som er mere  sæsonbestemt – f.eks. til jul og halloween.

Se hele udvalget af Dekorationsmaterialer

Kartonpakker i forskellige farver, crepepapir, silkepapir, metal karton og selvklæbende glitterkarton

Papir og karton
Shoppens sortiment af papir og karton omfatter et stort udvalg af A4 karton i forskellige pakker bl.a. basisfarver, pastel, julefarver og halloweenfarver. Flot spejlblank metalkarton i sølv og guld til DIY julepynt. Derudover fås også det mere specielle papir – crepepapir og silkepapir i pakker med forskellige farver til f.eks hjemmelavede blomster. I sortimentet har vi også selvklæbende glitterkarton i flotte farver, som er specielt god til at beklæde opbevaringsæsker med.

Se hele udvalget af Papir og Karton  

Mal selv krus med maleskabeloner til hjemmelavede gaver

DIY gaver med vores MAL SELV krus
Med vores MAL-SELV krus med maleskabeloner kan børnene selv sidde og lave DIY gaver til familien. Vores krus med maleskabeloner som primært er maleskabeloner med tekst, er en nem måde og lave flotte personlige gaver til f.eks. bedsteforældrene og hele familien. Der kan vælges mellem et stort udvalg af forskellige skabeloner – både med ren tekst og med forskellige figurer.

Se hele udvalget af Mal selv krus

Porcelænskrus, sparegris og små papæsker

Ting til dekoration
Denne kategori omfatter alt der kan dekoreres på! Bl.a. krus og sparegris som kan dekoreres med vores Filia porcelænstuscher eller Posca tuscher. Små papæsker som kan dekoreres med pallietter, glitterpapir, posca tuscher eller bare farves med almindelige tuscher fra Carioca. Hvis der skal laves flotte hjemmelavede gaver har vi krymeplast til f.eks. nøgleringe og lufttørrende ler til små vaser, coastere eller pynt yil ophæng.

Se hele udvalget af Ting til dekoration  

Indkøbskurv
Scroll to Top